Viţel, carne de lucru (amestec de bucăţi tranşate), doar carne slabă separabilă, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.743
Acid glutamic g 3.195
Alanină g 1.201
Arginină g 1.188
Histidină g 0.733
Cistină g 0.228
Valină g 1.116
Prolină g 0.843
Serină g 0.757
Fenilalanină g 0.815
Glicină g 1.038
Triptofan g 0.204
Treonină g 0.882
Izoleucină g 0.995
Leucină g 1.608
Lizină g 1.664
Metionină g 0.471
Tirozină g 0.644
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.92
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.3
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.86
Colesterol mg 83
Macronutrienți
Apă g 75.91
Aport caloric / Energic total kcal 112
Lipide / Grăsimi (total) g 2.87
Proteine g 20.2
Minerale
Calciu mg 15
Cupru mg 0.113
Fier mg 0.85
Fosfor mg 211
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.029
Potasiu mg 328
Seleniu µg 8.6
Sodiu mg 86
Zinc mg 3.23
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.26
Vitamina B12 µg 1.4
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.28
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.83
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.37
Vitamina B6 mg 0.43
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 13

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”