Viţel, coaste, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătit 215
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.222
Acid glutamic g 4.074
Alanină g 1.532
Arginină g 1.515
Histidină g 0.935
Cistină g 0.291
Valină g 1.424
Prolină g 1.075
Serină g 0.965
Fenilalanină g 1.04
Glicină g 1.324
Triptofan g 0.261
Treonină g 1.125
Izoleucină g 1.268
Leucină g 2.05
Lizină g 2.122
Metionină g 0.601
Tirozină g 0.821
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.66
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.67
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.08
Colesterol mg 115
Macronutrienți
Apă g 64.64
Aport caloric / Energic total kcal 177
Lipide / Grăsimi (total) g 7.44
Proteine g 25.76
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.106
Fier mg 0.96
Fosfor mg 207
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.032
Potasiu mg 311
Seleniu µg 11.1
Sodiu mg 97
Zinc mg 4.49
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.06
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.36
Vitamina B12 µg 1.58
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.29
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.5
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.38
Vitamina B6 mg 0.27
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 14

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”