Viţel, coaste, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătite, prajite

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătit 240
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.067
Acid glutamic g 3.79
Alanină g 1.425
Arginină g 1.409
Histidină g 0.87
Cistină g 0.27
Valină g 1.324
Prolină g 1
Serină g 0.898
Fenilalanină g 0.967
Glicină g 1.231
Triptofan g 0.243
Treonină g 1.047
Izoleucină g 1.18
Leucină g 1.907
Lizină g 1.974
Metionină g 0.559
Tirozină g 0.764
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.44
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.95
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.41
Colesterol mg 110
Macronutrienți
Apă g 59.91
Aport caloric / Energic total kcal 228
Lipide / Grăsimi (total) g 13.96
Proteine g 23.96
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.099
Fier mg 0.97
Fosfor mg 197
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.03
Potasiu mg 295
Seleniu µg 10.5
Sodiu mg 92
Zinc mg 4.09
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.05
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.35
Vitamina B12 µg 1.46
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.27
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.98
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.28
Vitamina B6 mg 0.25
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 13

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”