Viţel, picior cu rasol, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.901
Acid glutamic g 5.319
Alanină g 2
Arginină g 1.978
Histidină g 1.221
Cistină g 0.38
Valină g 1.858
Prolină g 1.404
Serină g 1.26
Fenilalanină g 1.357
Glicină g 1.728
Triptofan g 0.34
Treonină g 1.469
Izoleucină g 1.656
Leucină g 2.676
Lizină g 2.771
Metionină g 0.785
Tirozină g 1.072
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.99
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.7
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.96
Colesterol mg 148
Macronutrienți
Apă g 55.28
Aport caloric / Energic total kcal 236
Lipide / Grăsimi (total) g 10.24
Proteine g 33.63
Minerale
Calciu mg 28
Cupru mg 0.128
Fier mg 1.38
Fosfor mg 263
Magneziu mg 29
Mangan mg 0.036
Potasiu mg 333
Seleniu µg 14.5
Sodiu mg 87
Zinc mg 5.81
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.06
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.46
Vitamina B12 µg 1.72
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.31
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 10.08
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.31
Vitamina B6 mg 0.29
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 18

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”