Viţel, picior cu rasol, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătite, prajite

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătit 283
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.197
Acid glutamic g 4.028
Alanină g 1.515
Arginină g 1.498
Histidină g 0.924
Cistină g 0.287
Valină g 1.407
Prolină g 1.063
Serină g 0.954
Fenilalanină g 1.028
Glicină g 1.309
Triptofan g 0.258
Treonină g 1.112
Izoleucină g 1.254
Leucină g 2.027
Lizină g 2.098
Metionină g 0.594
Tirozină g 0.812
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.2
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.54
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.51
Colesterol mg 108
Macronutrienți
Apă g 64.68
Aport caloric / Energic total kcal 183
Lipide / Grăsimi (total) g 8.25
Proteine g 25.46
Minerale
Calciu mg 26
Cupru mg 0.141
Fier mg 1.15
Fosfor mg 221
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.03
Potasiu mg 348
Seleniu µg 11.1
Sodiu mg 90
Zinc mg 4.18
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.06
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.46
Vitamina B12 µg 1.53
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.32
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.02
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.16
Vitamina B6 mg 0.29
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 17

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”