Viţel, picior cu rasol şi spată, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătit 251
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.227
Acid glutamic g 4.083
Alanină g 1.535
Arginină g 1.518
Histidină g 0.937
Cistină g 0.291
Valină g 1.427
Prolină g 1.078
Serină g 0.968
Fenilalanină g 1.042
Glicină g 1.327
Triptofan g 0.261
Treonină g 1.128
Izoleucină g 1.271
Leucină g 2.055
Lizină g 2.127
Metionină g 0.602
Tirozină g 0.823
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.4
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.53
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.5
Colesterol mg 114
Macronutrienți
Apă g 66.66
Aport caloric / Energic total kcal 170
Lipide / Grăsimi (total) g 6.62
Proteine g 25.81
Minerale
Calciu mg 27
Cupru mg 0.142
Fier mg 1.03
Fosfor mg 218
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.03
Potasiu mg 327
Seleniu µg 10.9
Sodiu mg 97
Zinc mg 5.25
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.07
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.5
Vitamina B12 µg 1.86
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.34
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.44
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.32
Vitamina B6 mg 0.26
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 13

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”