Viţel, picior cu rasol şi spată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătite, prajite

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătit 258
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.184
Acid glutamic g 4.005
Alanină g 1.506
Arginină g 1.489
Histidină g 0.919
Cistină g 0.286
Valină g 1.4
Prolină g 1.057
Serină g 0.949
Fenilalanină g 1.022
Glicină g 1.301
Triptofan g 0.256
Treonină g 1.106
Izoleucină g 1.247
Leucină g 2.015
Lizină g 2.087
Metionină g 0.591
Tirozină g 0.807
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.16
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.61
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.4
Colesterol mg 113
Macronutrienți
Apă g 65.31
Aport caloric / Energic total kcal 184
Lipide / Grăsimi (total) g 8.42
Proteine g 25.32
Minerale
Calciu mg 27
Cupru mg 0.139
Fier mg 1.03
Fosfor mg 215
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.03
Potasiu mg 322
Seleniu µg 10.7
Sodiu mg 96
Zinc mg 5.12
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.07
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.46
Vitamina B12 µg 1.82
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.34
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.33
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.3
Vitamina B6 mg 0.26
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 12

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”