Viţel, picior cu spată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.659
Acid glutamic g 3.042
Alanină g 1.144
Arginină g 1.131
Histidină g 0.698
Cistină g 0.217
Valină g 1.063
Prolină g 0.803
Serină g 0.721
Fenilalanină g 0.776
Glicină g 0.988
Triptofan g 0.195
Treonină g 0.84
Izoleucină g 0.947
Leucină g 1.531
Lizină g 1.585
Metionină g 0.449
Tirozină g 0.613
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.87
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.42
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.94
Colesterol mg 90
Macronutrienți
Apă g 75.15
Aport caloric / Energic total kcal 129
Lipide / Grăsimi (total) g 5.2
Proteine g 19.23
Minerale
Calciu mg 23
Cupru mg 0.118
Fier mg 0.87
Fosfor mg 200
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.028
Potasiu mg 289
Seleniu µg 8.1
Sodiu mg 95
Zinc mg 4.31
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.09
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.28
Vitamina B12 µg 1.82
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.3
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.45
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.51
Vitamina B6 mg 0.37
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”