Viţel, spata de la piciorul anterior, doar carne slabă separabilă, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.836
Acid glutamic g 3.366
Alanină g 1.266
Arginină g 1.252
Histidină g 0.773
Cistină g 0.24
Valină g 1.176
Prolină g 0.889
Serină g 0.798
Fenilalanină g 0.859
Glicină g 1.094
Triptofan g 0.215
Treonină g 0.93
Izoleucină g 1.048
Leucină g 1.694
Lizină g 1.754
Metionină g 0.497
Tirozină g 0.679
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.56
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.18
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.53
Colesterol mg 78
Macronutrienți
Apă g 75.82
Aport caloric / Energic total kcal 107
Lipide / Grăsimi (total) g 1.76
Proteine g 21.28
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.11
Fier mg 0.8
Fosfor mg 223
Magneziu mg 27
Mangan mg 0.029
Potasiu mg 372
Seleniu µg 9.1
Sodiu mg 64
Zinc mg 2.34
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.29
Vitamina B12 µg 1.05
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.28
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 9.56
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.09
Vitamina B6 mg 0.47
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 14

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”