Viţel, varietăţi de carne, ficat, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.043
Acid glutamic g 2.741
Alanină g 1.356
Arginină g 1.397
Histidină g 0.63
Cistină g 0.372
Betaină mg 7.6
Valină g 1.268
Prolină g 1.248
Serină g 0.981
Fenilalanină g 1.094
Glicină g 1.739
Hidroxiprolină g 0.1
Triptofan g 0.274
Treonină g 0.873
Izoleucină g 0.968
Leucină g 1.905
Lizină g 1.627
Metionină g 0.562
Tirozină g 0.793
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.968
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.829
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.56
Acizi graşi trans (total) g 0.215
Colesterol mg 334
Macronutrienți
Apă g 70.89
Aport caloric / Energic total kcal 140
Carbohidraţi (total) g 2.91
Lipide / Grăsimi (total) g 4.85
Proteine g 19.93
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 11.865
Fier mg 6.4
Fosfor mg 379
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.255
Potasiu mg 308
Seleniu µg 22.7
Sodiu mg 77
Zinc mg 12.02
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 13
Beta caroten µg 11
Beta Cryptoxanthina µg 11
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 310
Retinol µg 11705
Vitamina A, IU IU 39056
Vitamina A, RAE µg 11707
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.173
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.37
Vitamina B12 µg 59.85
Vitamina B2 - Riboflavină mg 2.44
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 10.55
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 6.065
Vitamina B6 mg 0.957
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.9
Vitamina C mg 0.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 125

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”