Viţel, varietăţi de carne, limbă, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.462
Acid glutamic g 2.333
Alanină g 0.96
Arginină g 1.005
Histidină g 0.392
Cistină g 0.171
Valină g 0.788
Prolină g 0.812
Serină g 0.639
Fenilalanină g 0.677
Glicină g 1.008
Triptofan g 0.185
Treonină g 0.691
Izoleucină g 0.736
Leucină g 1.238
Lizină g 1.263
Metionină g 0.354
Tirozină g 0.515
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.51
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.31
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.35
Colesterol mg 62
Macronutrienți
Apă g 74.53
Aport caloric / Energic total kcal 131
Carbohidraţi (total) g 1.91
Lipide / Grăsimi (total) g 5.48
Proteine g 17.18
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.2
Fier mg 2.72
Fosfor mg 159
Magneziu mg 17
Mangan mg 0.023
Potasiu mg 271
Seleniu µg 7
Sodiu mg 82
Zinc mg 2.63
Vitamine
Vitamina A, IU IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.17
Vitamina B12 µg 6.1
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.41
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.22
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.2
Vitamina B6 mg 0.19
Vitamina C mg 5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”