Viţel, varietăţi de carne, splină, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Cistină g 0.216
Valină g 0.85
Fenilalanină g 0.65
Triptofan g 0.18
Treonină g 0.741
Izoleucină g 0.841
Leucină g 1.162
Lizină g 1.354
Metionină g 0.399
Tirozină g 0.499
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.59
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.16
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.73
Colesterol mg 340
Macronutrienți
Apă g 78.15
Aport caloric / Energic total kcal 98
Lipide / Grăsimi (total) g 2.2
Proteine g 18.3
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.167
Fier mg 9.32
Fosfor mg 339
Magneziu mg 17
Mangan mg 0.072
Potasiu mg 362
Seleniu µg 61.7
Sodiu mg 97
Zinc mg 1.61
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.047
Vitamina B12 µg 5.34
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.348
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.895
Vitamina B6 mg 0.11
Vitamina C mg 41
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”