Zahăr brun

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 linguriţă, vărsat 3
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 0.1
Macronutrienți
Apă g 1.34
Aport caloric / Energic total kcal 380
Carbohidraţi (total) g 98.09
Fructoză (inclusă în glucide) g 1.11
Glucide/Zaharuri (total) g 97.02
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 1.35
Zaharoză (inclusă în glucide) g 94.56
Proteine g 0.12
Minerale
Calciu mg 83
Cupru mg 0.047
Fier mg 0.71
Fosfor mg 4
Magneziu mg 9
Mangan mg 0.064
Potasiu mg 133
Seleniu µg 1.2
Sodiu mg 28
Zinc mg 0.03
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 2.3
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.11
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.132
Vitamina B6 mg 0.041
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”