Zer dulce, praf

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 7,5
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.269
Acid glutamic g 2.248
Alanină g 0.598
Arginină g 0.375
Histidină g 0.237
Cistină g 0.253
Valină g 0.697
Prolină g 0.786
Serină g 0.622
Fenilalanină g 0.407
Glicină g 0.28
Triptofan g 0.205
Treonină g 0.817
Izoleucină g 0.719
Leucină g 1.186
Lizină g 1.03
Metionină g 0.241
Tirozină g 0.363
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.297
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.034
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.684
Colesterol mg 6
Macronutrienți
Apă g 3.19
Aport caloric / Energic total kcal 353
Carbohidraţi (total) g 74.46
Glucide/Zaharuri (total) g 74.46
Lipide / Grăsimi (total) g 1.07
Proteine g 12.93
Minerale
Calciu mg 796
Cupru mg 0.07
Fier mg 0.88
Fosfor mg 932
Magneziu mg 176
Mangan mg 0.009
Potasiu mg 2080
Seleniu µg 27.2
Sodiu mg 1079
Zinc mg 1.97
Fitonutrienți
Beta caroten µg 2
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 225
Retinol µg 8
Vitamina A, IU IU 30
Vitamina A, RAE µg 8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.519
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.02
Vitamina B12 µg 2.37
Vitamina B2 - Riboflavină mg 2.208
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.258
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 5.62
Vitamina B6 mg 0.584
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.1
Vitamina C mg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 12

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”