Produsele fără fum, alternativa mai puțin nocivă

Pe ce se bazează afirmația că produsele fără fum sunt mai puțin nocive, dar și ce diferență există între țigările clasice și alternativele fără fum ne-a explicat Andrei Ghizdăvescu, Manager Scientific & Medical Affairs în cadrul Philip Morris România.
  • Publicat:
Produsele fără fum, alternativa mai puțin nocivă
Produsele fără fum, alternativa mai puțin nocivă

Știm deja că fumatul este o reală problemă pentru sănătate, motiv pentru care fumătorii au la dispoziție opțiuni care să reducă aceste riscuri. Pe ce se bazează afirmația că produsele fără fum sunt mai puțin nocive, dar și ce diferență există între țigările clasice și alternativele fără fum ne-a explicat Andrei Ghizdăvescu, Manager Scientific & Medical Affairs în cadrul Philip Morris România.

Urmărește interviul integral pe canalul nostru de Youtube pentru a descoperi ce este conceptul „harm reduction”, dar și cum se diferențiază produsele fără fum de țigările clasice.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc