Adriana Bican, despre Combo Lifting: „Este o tehnică naturală, preferată din ce în ce mai mult de femei” INTERVIU EXCLUSIV

Să ai succes nu presupune să respecți o rețetă, ci să muncești cu determinare pentru performanță, să iți dorești suficient și să iți urmezi visul.
  • Publicat:

Asta a demonstrat și Adriana Bican, care a făcut din pasiunea ei propriul domeniu de activitate.

Astăzi vom vorbi despre cea mai îndrăgită tehnică de micropigentare, de Combo Lifting, de altfel și tehnica semnătură a Adrianei.

CSID: Adriana, spune-ne care este tehnica ta preferată de stilizare a sprâncenelor și de ce?

Adriana Bican: Din ce în ce mai multe femei se confruntă cu sprâncene rare care nu au un aspect plăcut deoarece plantația naturală nu este egală. În cei peste 12 ani de activitate am înțeles și învățat că dorința clientei este pe primul loc. Există mai multe tehnici de pigmentare și stilizare a sprâncenelor. De pildă:

  • Tehnica de  umplere sau ombre se potrivește persoanelor care își doresc un aspect mai intens al sprâncenelor
  • Tehnica de pudră sau fir cu fir se potrivește persoanelor care își doresc un efect mai natural

Iar tehnica mea personalizată de micropigmentare Combo Lifting este o tehnică naturală, preferată din ce în ce mai mult de femei deoarece creează un efect de Cat Eyes sau Lifting facial.

CSID: Cum știm să alegem pigmentul corect sau forma potrivită a sprâncenelor?

Adriana Bican: Înainte de realizarea procedurii de machiaj semipermanent se realizează o consultație iar în funcție de trăsături și fizionomie și desigur dorința clientei se alege forma și tehnica. Eu prefer să realizez măsurătoarea cu ață deoarece îmi arată cu exactitate ce formă de spranceană i se potrivește clientei. Culoarea se alege în funcție de coloristică părului, subtonul pielii, tipul de ten (uscat, normal, mixt, gras, matur) și dorința clientei.

CSID: Sunt dureroase procedurile? Dar dăunătoare?

Adriana Bican: Procedura are un disconfort minim în funcție de sensibilitatea fiecărei persoane, dar pentru a nu fi o procedură dureroasă se aplică anestezie locală, ceea ce face procedura aiba un disconfort minim.

CSID: Cât timp rezistă rezultatele și la cât timp trebuie făcută întreținerea?

Adriana Bican: Pigmenții sunt organici certificați Reach, ceea ce înseamnă că au o rezistență limitată și sunt absorbiți de către organism. Nu este o procedură daunătoare deoarece se lucrează doar cu produse semipermanente care nu conțin metale, certificate la nivel European, având teste de laborator și fiind organici.

Rezultatul micropigmentarii este influențat de mai mulți factori: tenul clientei, îngrijirea post procedura, factori biomecanici și fizici. Rezistența lucrării poate să fie de la 1 la 3 ani în funcție de organism.

Orice procedură de dermopigmentare are 3 etape esențiale: ședința 1, retusul pană la 3 luni de la prima procedură și întreținerea anuală.

CSID: Cu ce te diferențiezi față de ceilalți profesioniști în domeniu și spune-ne dacă te
sperie concurența

Adriana Bican: În cei peste 12 ani de activitate am înțeles fiecare tehnician este special în felul lui, iar dacă iubești această meserie, trebuie creezi ceva nou te diferențiezi de alții. Tehnica de Lifting sprâncene este creația mea și pot să spun este o tehnică iubită de toate clientele deoarece această tehnică imbină frumusețea fără batrânete și oferă un aspect mai tânăr și natural.

Citește și: Claudia Paise: „Micropigmentarea este un act de creație care se împletește cu știința…” INTERVIU EXCLUSIV

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”