Epilare definitivă fără programare? Descoperă IPL-ul!

Iată cum epilatorul IPL îți permite să obții o piele fină și catifelată chiar la tine acasă, fără programări și stres!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Epilare definitivă fără programare? Descoperă IPL-ul!

Nu de puține ori am auzit vorbindu-se despre epilarea definitivă și minunile pe care le face pentru orice femeie care vrea să aibă în permanență o piele fină, indiferent de sezon. Înainte de toate, trebuie să înțelegem că există diferențe majore între epilare definitivă cu laser și tehnologia IPL.

Principiul de funcționare a unui epilator IPL constă în transformarea energiei luminoase în energie termică, adică lumina intens pulsată transformă o cantitate mare de energie la nivelul pigmentului firului de păr, care ulterior este distrus, în timp ce tehnologiile de epilare definitivă cu laser au la bază unde livrate la nivelul rădăcinii firului de păr, la un nivel de energie mai mare.

Cum funcționează un epilator IPL?

Din fericire, nu ai nevoie de cursuri sau cunoștințe prea mari pentru a scăpa de părul nedorit chiar în confortul casei, iar asta pentru că noile tehnologii ne ajută să ne pregătim pielea pentru orice sezon, fără griji, programări și stresul că putem provoca arsuri pielii. Deși nu toate dispozitivele de pe piață au fost testate clinic, toate produsele Braun IPL au fost testate dermatologic și acreditate de Skin Health Alliance (SHA) ca fiind sigure pentru piele, motiv pentru care toată gama de dispozitive are un design practic, sigur și ușor de folosit.

Dispozitivele IPL emit pulsații luminoase care încălzesc melanina din foliculii de păr, care distrug rădăcina firului de păr. Astfel, folosit în repetate rânduri, epilatorul IPL ajută la întârzierea și prevenirea apariției noilor fire de păr.

Tehnologia IPL a fost creată pentru a fi folosită în siguranță, chiar în confortul casei, motiv pentru care dispozitivele IPL te ajută ca experiența să fie una personalizată, în funcție de zona pe care vrei să folosești dispozitivul, fie că vorbim de brațe, picioare, piept sau spate sau fie că vorbim de zone mai sensibile, precum linia bikinilor și față.

 

Epilare definitivă fără programare? Descoperă IPL-ul!

Cât de des trebuie folosit un epilator IPL, acasă?

Tehnologia IPL funcționează excelent asupra părului aflat în faza de creștere. Din acest motiv, se recomandă ca pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să fie folosit săptămânal în primele 4-12 săptămâni de tratament și să continui cu sesiuni de întreținere în fiecare lună sau în funcție de nevoi.

Braun IPL Skin iExpert: avantaje

Noul aparat revoluționar Braun IPL Skin iExpert, singurul IPL smart din lume, permite obținerea unor rezultate rapide și de lungă durată. Mai exact, promite 1 an de piele fină, chiar în confortul propriei case.

Este singurul inteligent care adaptează în mod automat pulsația luminoasă la nuanța pielii și este nu doar un epilator IPL, ci și un asistent personal în rutina de beauty care te ajută să preiei controlul asupra tratamentului personalizat.

Mai exact, oferă feedback privind acoperirea și recunoașterea inteligentă a capătului de epilat și îți permite astfel să obții cele mai bune rezultate, fără să ratezi vreo zonă de tratament. Mai mult, oferă o experiență ghidată de sfaturi personalizate despre cum ai putea îmbunătăți următoarea ședință, ceea ce înseamnă că nici nu trebuie să-ți faci griji că vei lipsi de la programare, datorită sistemului de urmărire a progresului personal și a calendarului inteligent încorporat.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”