Natalia Sîrbu face performanţă în frumuseţe. Este nu doar fondatoarea propriului salon, acolo unde reinventează mereu aplicarea extensiilor de gene, dar şi trainer și reușește să formeze astfel generaţii și generații de lash artişti de succes!
Nu oricine poate aplica extensii de gene, pentru că orice ai face trebuie să realizezi din pasiune. De acest lucru s-a convins și Natalia, căreia îi curge prin vene ambiția și încrederea în forțele proprii și care ne-a împărtășit astăzi câteva impresii într-un material exclusiv!
Natalia Sîrbu: Ca și femeie crescută și educată în sistemul comunist, recunosc, nu am avut nici o educație de skincare. (…) M-am autoeducat și am fost autodidactă (desigur, informându-mă de la specialiști). Este foarte importantă educația în masă pentru ca începem rutina mult prea târziu și după suntem tentate să facem proceduri mai invazive, în loc să avem grijă și să prevenim. Totusi, mi se pare ca in ultimii ani în România femeile au început să fie tot mai interesate și să se informeze, implicit să aibă grijă de tenul lor mult mai mult.
Îmi place să văd clientele mele ca își duc fetele adolescente la proceduri de îngrijire si le educa să aibă o rutină de skincare pentru ca cea mai bună educație vine de acasă în primul rând, prin puterea exemplului.
Natalia Sîrbu: Nu o consider neapărat ca o performanță, totul a venit cumva natural, veneam cu sfaturi și sugestii legate de tehnicile mele de lucru, iar fetele îmi puneau întrebări cu privire la produsele de skincare pe care le folosesc, la produsele din nișa mea de lucru, etc. Dar cel mai important este faptul ca audiența creată de mine în mediul online s-a construit pe încredere, de acolo și impactul pozitiv al urmăritorilor mei.
Mereu am dat sfaturi, DAR doar atunci când am avut încredere și am testat produsele respective, atenție! Iar legat de nișa mea (extensiile de gene), experiența națională și recunoașterea internațională au fost puncte de reper pentru a le face și pe alte femei care nu îmi sunt neapărat cliente să aibă încredere în recomandările mele.
Natalia Sîrbu: Curățenia! (n.r. râde) Cum schimbăm lenjeria, cum aspirăm prin casă, cum spălam vasele și nu punem diferite feluri de mâncare în aceleași farfurii murdare, exact așa trebuie să avem grijă de rutina noastră zilnică. Demachierea, rutina de “curățenie” trebuie să fie obligatorii, apoi îngrijirea și prevenția.
Natalia Sîrbu: Recomand și acasă și, după posibilități, desigur, și la salon. (…) Niciodată nu se va compara un tratament făcut la salon de o persoană profesionistă în domeniu cu produse profesionale și aparatură necesară cu un ritual de skincare efectuat acasă. Dar, asta nu înseamnă ca trebuie să ne bazăm exclusiv pe tratamentele de la salon sau viceversa, ambele merg “mână-n mână” într-o completare.
❗️Pentru ca vine sezonul cu soare, neapărat recomand SPF-ul, acest produs trebuie să fie prezent pe tot parcursul anului, dar mai ales acum. (…) tenul trebuie protejat.
❗️Apă termală, este un produs indispensabil pentru sezonul cald, are proprietăți naturale prebiotice, care reechilibrează microbiomul pentru o piele mai puternică. Are efect calmant, antioxidant, antiiritare și de catifelare.
❗️Cremele de față și ochi foarte fluide, care nu încarcă tenul și îi dau un aspect fresh și tonifiat.
Natalia Sîrbu: Da, dar se poartă naturalețea, efectele neregulate (speciale), care reproduc cat mai mult efectul de rimel. Extensiile de gene sunt un must have, dar în ultimii ani s-a exagerat cu densitatea lor, astfel multe persoane au preconcepții greșite și le “vizualizează” eronat. (…) Ele pot fi atât de naturale, încât să se încadreze armonios și natural cu trăsăturile feței.
Natalia Sîrbu: Desigur, cum avem grijă de părul nostru să îl spălăm, periem și aranjăm sau de tenul nostru prin demachiere și skincare, exact așa trebuie să avem o rutină ce trebuie respectată și în cazul extensiilor de gene.
(…) Spălarea extensiilor de gene cu produse speciale, perierea și îngrijirea lor este obligatorie în primul rând pentru sănătatea ochilor noștri și în al doilea rând pentru un aspect îngrijit și curat.
Natalia Sîrbu: Se poate înlocui aplicarea extensiilor de gene cu o procedură de laminare (curbarea genelor naturale) + vitaminizare. Tot procesul este efectuat de specialiști din domeniu, minim invaziv, care dau o curbă frumoasă genelor naturale, apoi vin cu produse de hidratare, regenerare și vitaminizare a firului de geană.
Pentru rezultate maxime recomand și diferite ser-uri de stimulare a creșterii genelor naturale, care necesită consecvență, iar rezultatele sunt vizibile după 3-4 săptămâni de la utilizare.
Citește și: Laminare gene și sprâncene: ce trebuie să știi despre această procedură non-invazivă
FOTO: Arhivă personală Natalia Sîrbu