Trenciuri 2022-2023. Cele mai „la modă” haine pentru sezonul rece

Trenciurile sunt piese vestimentare clasice, care vor rămâne în permanență actuale. Iată varietatea largă de trenciuri pe care designerii ne-o pun la dispoziție acest sezon.
  • Publicat:
Trenciuri 2022-2023. Cele mai
Trenciuri 2022-2023. Cele mai "la modă" haine pentru sezonul rece sursa foto: Shutterstock

A venit momentul să aruncăm o privire către trendurile în materie de trenciuri pentru a întelege ce ar trebui să purtăm în sezonul rece 2022-2023. Toamna, ne entuziasmăm să primim cu brațele deschise sezonul preferat al tuturor fashionistelor. O haină grozavă poate face magie și poate transforma o ținută obișnuită de iarnă într-una superbă. Am alcătuit o listă cu 6 trenciuri care te vor ajuta să fii în tendințe.

Pe podiumurile de toamnă/iarnă 2022-2023 ale marilor designeri de modă internaționali găsim liniile de trenciuri „over-sizes” și culori extravagante. Așadar, cele mai în vogă paltoane sunt cele supradimensionate sau realizate din țesături în culori vii precum roz aprins și roșu. Iată modelele și culorile de trenciuri care n-ar trebui să lipsească din garderoba ta în acest sezon:

Haina “Prințului de Walles”

Paltonul cu model „Prințul de Walles” este o piesă vestimentară ce nu ar trebui să lipsească din garderobă. Pentru sezonul rece 2022-2023, designerii ne recomandă să ne orientăm către paltoanele lungi în nuanțe de bej sau de gri cu acest imprimeu. Se pot asorta alături de o ținută simplă și putem chiar să purtăm o ținută complet bej/gri.

Haina cu dungi

Nou apărute pentru acest an sunt paltoanele decorate cu modele geometrice sau optice, precum linii oblice și împrimeuri în zig-zag. Dacă te simți inspirată, adaugă un palton de acest fel și oferă o notă încrezătoare tinuței tale. Cu siguranță vei reuși să ieși în evidență.

Haina pufoasă de iarnă

Paltonul cu guler, manșete și căptușeală de blană este cea mai pufoasă haină pe care o vei găsi în această iarnă. Nu este nevoie să te chinui prea mult pentru un look la modă. Pune-ți doar o pereche drăguță de pantaloni, un pulover frumos de cașmir și cizme sau adidași. Poți încerca blugii albi în locul denim-ului albastru și poți părea mai înaltă. Aceste haine, de cele mai multe ori întâlnite în culorile clasice de bej sau negru, sunt perfecte pentru a le purta în timpul plimbărilor lungi de iarnă.

Culori la modă pentru paltoane

Culoarea hainei tale de iarnă ar trebui să fie aleasă în funcție de gusturi, dar și de tendințe. Iată 3 dintre cele mai recomandate culori:

Haina în culoarea cămilei

Paltonul de culoarea cămilei este o piesă vestimentară atemporală care nu se demodează și revine tot timpul în colecțiile marilor designeri. Acesta este elegant și cochet și se adapteaza oricărui tip de ținută. Pot fi asortate atât la ținute casual, cât și în cazul în care doriți o ținute ceva mai elegantă pentru birou sau pentru un eveniment important.

Printre modelele clasice, de bază, se remarcăă cele de la Burberry. Celebra casa de modă Ermanno Scervino din Italia oferă în colecție paltoane de culoare cămilei cu mâneci largi, în timp ce paltoanele cu aceeași culoare de la Palm Angels sunt lungi și supradimensionate.

Haina roz

Rozul aprins se numără printre culorile preferate din acest sezon, iar mulți designeri au propus paltoanele de această nuanță puternică, în colecția lor.

Versace a prezentat paltoane supradimensionate cu umeri mari în roz. Aceeași culoare a fost vedeta la Valentino unde, pentru iarnă, designerul de modă italian Pierpaolo Piccioli a creat o colecție cu look-uri complet roz.

Haina verde

O altă culoare ce nu ar trebui să lipsească din garderobă în acest sezon este verdele, o culoare plină de viață. Această nuanță apare în paltoanele cu piept dublu ale lui Ermanno Scervino, care pentru toamna/iarna 2022-2023 mizează pe culori puternice și atrăgătoare.

Sursa: thenationview.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian
Recomandări: