Infertilitate masculină

Peste 15% dintre cupluri se confruntă cu infertilitatea, ceea ce înseamnă că nu pot concepe un copil, chiar dacă au parte frecvent de sex neprotejat, mai mult de un an de zile. În o treime dintre cazuri, infertilitatea masculină joacă un rol important. Infertilitatea masculină apare atunci când producţia de spermatozoizi este scăzută sau atunci când apare funcţionarea anormală a acestora. Problemele cronice de sănătate, stilul de viaţă, leziunile, toate acestea pot fi factori care provoacă infertilitatea masculină.

SImptome:

  • dificultate la ejaculare sau cantitate mică de fluid ejaculat
  • reducerea apetitului sexual
  • disfuncţie erctilă
  • dureri şi umflături în zona testiculelor
  • infecţii respiratorii
  • incapacitatea de a mirosi
  • creştere anormală a sânilor

 

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Vezi Termeni medicali în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala trofoblastică gestațională. Dr. Alice Barbu: „Există cazul în care pacienta vine cu testul pozitiv”