Salata de vinete are cu totul alt gust când adaugi maioneză făcută acasă, din ingrediente de calitate. Dar mulți ne ferim să facem acasă maioneză, de teama că se va tăia, și preferăm în schimb variantele din comerț, care conțin tot felul de aditivi și gustul nu e deloc cum ar trebui.
Dacă faci parte din categoria celor care nu au mult timp de pierdut și nici nu au experiență în „bucătărit”, ți-am pregătit o rețetă rapidă de maioneză de casă, care e gata în doar 60 de secunde. E atât de simplu de preparat și de gustoasă, încât garantăm că nu vei mai cumpăra maioneză din magazin. Vezi mai jos rețeta!
Citește și: Cum dregi maioneza tăiată, friptura arsă și laptele afumat
Dacă vrei să obții o cantitate mai mare de maioneză, dublează sau triplează cantitățile de ingrediente de mai jos:
De asemenea, ai nevoie de un borcan sau recipient înalt, de aproximativ 500 de grame – în acesta vei amesteca ingredientele cu ajutorul mixerului/blenderului vertical.
Citește și: Cel mai bun muștar se face acasă! Descoperă rețeta extrem de simplă
Pentru a face cea mai bună maioneză de casă în doar un minut, respectă acești pași simpli:
În mai puțin de un minut obții maioneză de casă cremoasă, gustoasă și numai bună de folosit în diverse rețete, cum ar fi salata de vinete, ouăle umplute sau salata boeuf.
Sursă rețetă: thehealthyfoodie.com