Cum se face cel mai bun caltaboș moldovenesc. Gina Bradea dezvăluie cele mai importante trucuri pentru un preparat fără cusur

  • Publicat:
Cum se face cel mai bun caltaboș moldovenesc. Gina Bradea dezvăluie cele mai importante trucuri pentru un preparat fără cusur

Caltaboşul este unul dintre preparatele tradiţionale nelipsite de pe masa românilor de Crăciun. Secretul caltaboşilor perfecţi este proportia dintre măruntaiele mai uscate şi carnea mai grasă.

 

Serviţi cu murături alături, caltaboşii au un farmec aparte la masa de Crăciun. Există o sumedenie de reţete pentru acest preparat, dar în rândurile următoare ne vom opri asupra reţetei de caltaboş moldovenesc (numit şi chişcă moldovenească) pe care o foloseşte cunoscutul blogger culinar Gina Bradea.

Vezi AICI cum se face cel mai bun caltaboş moldovenesc după reţeta Ginei Bradea. Ce ingrediente ai nevoie și care sunt pașii pe care să-i urmezi.

Urmărește CSID.ro pe Google News