Nu doar italienii sunt îndrăgostiţi de paste. Iubitori găsim prin toată lumea şi, din fericire, pastele sunt atât de versatile şi pot fi consumate în numeroase moduri. Fie că îţi plac clasicele carbonara, arrabiata sau quatrp formaggi, fie că vrei să încerci pastele cu ton, cu broccoli sau cu creveţi, orice variantă ai alege nu ai cum să nu-ţi bucuri papilele gustative. De data aceasta am pregătit o reţetă de spaghete cu spanac, ciuperci şi sos pesto, ideală pentru toţi iubitorii de paste care vor să guste din stilul italian.
Ingrediente
-
1 linguriţă de ulei de canola
-
140g de spanac
-
150g de ciuperci
-
1 linguriţă de sare
-
1 linguriţă de piper
-
225g de sos pesto
-
110g de parmezan
-
225g de spaghete fierte
Mod de preparare
Pune o tigaie adâncă la foc mediu şi adaugă uleiul de canola, apoi găteşte spanacul până se înmoaie. Adaugă ciupercile, sarea, piperul şi lasă-le la gătit până rămân fără apă. Adaugă sosul pesto şi parmezanul, iau la final spaghetele şi amestecă toate ingredientele până când se îmbină armonios toate ingredientele.