Salată cu ton și iaurt: rețetă

Am descoperit o rețetă ieftină și plină de proteine cu care este destul de greu să dai greș. Este vorba de salata de ton cu iaurt și capere.
  • Publicat:
Salată cu ton și iaurt: rețetă
Foto: shutterstock

Îmi plac foarte mult salatele, în special pe timpul verii când mi se pare extrem de greu să mănânc mâncare gătită. Asta se întâmplă din cauza căldurii. În sezonul cald optez mai des pentru fructe și legume proaspete, iar cred că cel mai des consum pepene și salate. De toate felurile. Din fericire salatele sunt atât de versatile că pot fi mâncate cu orice și la orice. Și, cum îmi place să mai caut sugestii și idei pe internet, așa am descoperit o rețetă ieftină și plină de proteine cu care este destul de greu să dai greș. Este vorba de salata de ton cu iaurt și capere pe care o poți consuma nu doar la prânz, ci și la cină.

Salată cu ton și iaurt: rețetă

Ingrediente pentru două porții:

  • 150g ton în ulei
  • 2-3 lingurițe de iaurt grecesc
  • 1 lingură de capere
  • 1 linguriță de ulei de măsline extra-virgin
  • 1 linguriță de oțet de mereMod de preparare: Într-un bol amestecă tonul, iaurtul, caperele, uleiul de măsline și oțetul, iar după gust mai poți adăuga sare și piper în funcție de preferințe. De asemenea, se poate consuma alături de crackers sau foccacia sau poți integra salata într-un sandwich.

    Valori nutriționale

  • 227 calorii
  • 14g grăsimi
  • 2g carbohidrați
  • 23g proteine
  • 1g zahăr
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”