Biscuitii sarati TUC de la
Kraft Foods se diferentiaza de snaks-urile traditionale prin
continutul bogat de cereale (72%), printr-un aport redus de grasimi
datorat procesului de coacere, si nu prajire, prin care sunt
obtinuti.
„Biscuitii TUC reprezinta o gustare ideala pentru a-ti potoli
foamea intre mese, datorita texturii usoare si crocante, a gustului
lor unic. Biscuitii sunt disponibili in 3 dintre aromele preferate
ale romanilor (cu sare, paprika si branza), precum si in doua
variante de gramaj, astfel incat sunt mereu la indemana pentru a fi
serviti oricand si cu orice ocazie”, declara Rastislav Spavelko,
Senior Brand Manager Biscuiti.
Istoria biscutilor TUC incepe in anul 1958, cand Dl. Parein, care
detinea in Belgia o mica cofetarie, pleaca in SUA pentru a afla
secretele deliciosilor biscuiti usor sarati. In acele timpuri
biscuitii sarati erau complet necunoscuti in Europa, fiind
considerati un produs tipic american. Primii biscuiti sarati TUC au
fost astfel produsi in mica fabrica a familiei Parein, bucurandu-se
de un succes considerabil inca de la lansare. Numele biscuitilor
sarati TUC provine de la initialele „Trade Union Corporation”,
denumire pe care Dl. Parein a citit-o intr-un ziar in drumul sau de
intoarcere in Belgia.