Băuturi care ard grăsimea de pe burtă. Se beau dimineața

Grăsimea de pe burtă este una dintre cele mai mari provocări, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.
  • Publicat:
Băuturi care ard grăsimea de pe burtă. Se beau dimineața
Băuturi care ard grăsimea de pe burtă. Se beau dimineața

Știm deja că activitatea fizică și schimbările alimentare sunt necesare pentru rezultate optime, dar mai știm și că anumite „licori” ne pot ajuta să accelerăm procesul de ardere al grăsimilor.

Așadar, iată ce să bei la prima oră pentru a arde grăsimea de pe burtă cu succes.

Apă cu infuzie de miere și lămâie

Despre apa cu lămâie s-a vorbit de multe ori că are efect excelent în reducerea circumferinței și grăsimii. Lămâia curăță organismul, ceea ce crește rata metabolică și arderea grăsimilor. Dacă crezi că gustul nu este tocmai potrivit pentru papilele tale gustative, atunci poți adăuga și miere, căci acest trio te ajută să slăbești cu brio. Amestecă jumătate de linguriță de miere cu o lingură de zeamă de lămâie într-un pahar cu apă călduță și consumă lichidul dimineața, imediat după ce te trezești.

Apa jeera

Jeera este un ingredient de bază în bucătăria indiană. Acesta conține un ingredient activ care este extrem de benefic în procesul de slăbire, iar apa jeera este foarte ușor de preparat. Adaugă câteva semințe într-un pahar cu apă fiartă și consumă-l pentru a te bucura de accelerarea digestiei, a metabolismului, ambele esențiale în reducerea greutății.

Laptele bătut te scapă de grăsimea de pe burtă

Nu te-ai aștepta să auzi că laptele bătut este bun pentru a arde grăsimea, nu? Ei bine, Laptele bătut conține probiotice excelente pentru digestie și vitamina B12, care ajută la maximizarea absorbției nutrienților necesari.

Ceai de scorțișoară

Bea ceai de scorțișoară și uită-te după un timp în oglindă să vezi cum dispare grăsimea. Ceaiul de scorțișoară accelerează metabolismul și are proprietăți antibacteriene și antioxidante. În plus, această băutură este excelentă pentru curele de detoxifiere.

Ceai verde

Ceaiul verde ajută la arderea grăsimilor datorită conținutului de antioxidanți. Este excelent după prima masă. De asemenea, poți încerca matcha, adică pudra de ceai verde, care este o altă opțiune excelentă pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă.

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”