Carmen Negoiţă: cum să ţii post raw vegan de azi până de Paşti

Dacă ţi-ai propus să ţii post toată săptămâna, află că există multe opţiuni sănătoase care înlocuiesc preparatele cu multe calorii şi neprietenoase cu silueta precum făinoasele, snaks-urile de tot felul sau cartofii prăjiţi.
  • Publicat:

Dacă ţi-ai propus să ţii post toată săptămâna, află că există multe opţiuni sănătoase care înlocuiesc preparatele cu multe calorii şi neprietenoase cu silueta precum făinoasele, snaks-urile de tot felul sau cartofii prăjiţi. 

Carmen Negoiţă îţi spune ce preparate raw vegane poţi consuma în aceste zile până de Paşti, din ingrediente naturale şi fără a fi gătite la foc. Sunt preparate pe care le poţi face acasă ori pe care le poţi comanda pentru a fi livrate acasă.

“Pentru mulţi dintre noi este încă dificil să găsim preparate de post care să fie şi diversificate de la o zi la alta, şi bune la gust, sănătoase şi prietene cu silueta. Nu e tocmai bine să ne rezumăm la cartofi prăjiţi, pateuri vegetale, pâine cu margarină şi tot felul de produse din comerţ cu aditivi. Din bucătăria raw vegană Rawyal avem o sumedenie de variante sănătoase. Spre exemplu, eu săptămâna aceasta mi-am programat următorul meniu zilnic. 

Luni

Mic dejun: brânză de caju, crackers din fulgi de ovăz, fulgi de hrişcă, susan, tărâţe psyllium, mac, ulei de măsline, oregano, miere.

Prânz: salată verde, pastă de pătrunjel cu crackers

Gustare: cheesecake raw cu portocale şi fructe de pădure

Cină: salată tabule din roşii cu pătrunjel

Marţi

Mic dejun: milkshake energizant (din banană, curmale, caju, vanilie, scorţişoară, maca, lucuma) şi baton energizant din caju, curmale, seminţe de floarea soarelui, merişoare, goji, fulgi de ovăz, tărâţe psyllium.

Prânz: lasagna raw, guacamole şi crackers

Gustare: tort raw cu ciocolată vegetală şi căpşuni

Cină: supă de spanac

Miercuri

Mic dejun: smoothie de ananas, salată de crudităţi

Prânz: spaghete din dovlecel cu sos de roşii, pastă de măsline cu crackers

Gustare: budincă de chia

Cină: salată verde

Joi

Mic dejun: limonadă cu mentă, ghimbir şi goji, pastă de măsline kalamata cu crackers

Prânz: pizza raw vegană

Gustare: milkshake energizant (din lapte de migdale)

Cină: supă de spanac, brânză de caju cu crackers

Vineri

Mic dejun: pastă de pătrunjel cu crackers, cupcake cu fructe de pădure

Prânz: Sushi raw, guacamole cu crackers

Gustare: cupcake cu fructe de pădure

Cină: salată de ciuperci

Sâmbată

Mic dejun: brânză de caju cu crackers

Prânz: salată detoxifiantă şi hummus raw

Gustare: ciocolată caldă raw

Cină: salată proteică

Duminică:

În ziua de Paşti, pentru a nu trece brusc la un meniu consistent cu ingrediente grele, de origine animală, puteţi consuma cozonac raw vegan Rawyal, care este senzaţional şi foarte sănătos.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Meniu de Paşte - 16 reţete de Paşte
Meniu de Paşte - 16 reţete de Paşte