Să mănânci sănătos a ajuns să fie mai scump decât era în urmă cu 5 ani, înainte de pandemie. Prețurile la alimente au crescut enorm în ultimii ani, în top fiind peștele, uleiul de măsline și fructele.
Să mănânci sănătos a ajuns să fie mai scump decât era în urmă cu 5 ani, înainte de pandemie. Să mănânci sănătos a ajuns o provocare în zilele noastre și din pricina posibilității de a ne putea comanda mâncarea și a numărului mare de fast food-uri din jur.
„Disponibilitatea mâncării de proastă calitate a crescut, iar mâncarea sănătoasă este mai greu de găsit. Nu este neapărat mai scump să alegem ceva mai puțin nutritiv, însă este cu siguranță mai uşor. Avem un fast food sau o covrigărie la fiecare colț de stradă, nu putem spune acelaşi lucru despre mâncarea nutritivă”, a declarat Mădălina-Diana Ungur nutriționist-dietetician.
Citește AICI continuarea articolului.