Cine incearca sa se alimenteze cat de cat sanatos si mai are si
un serviciu care-i „inghite” pauza de masa, trebuie sa-mi cunoasca
of-ul. La pranz, ma bantuie aceeasi intrebare fara raspuns potrivit
„de unde Dumnezeu sa mai comandam?”
Precizez din start ca acest articol li se adreseaza lenesilor ca
mine, care se recomanda de fapt „ocupati”, si care n-au acele grame
de vointa sa faca din cand in cand piata, si apoi cu marfa din
plase sa umple caserole bune de luat la birou.
Am avut si eu momente pe care le pot numara pe degetele aratatoare,
cand am scos din geanta, la munca, salate delicioase, ale caror
ingrediente le cunosteam in amanunt. Insa din diverse motive, am
ajuns sa ma bazez pe meniurile firmelor de profil. Care suna
intotdeauna la fel, si niciodata suficient de bine.
(Inca) In cautarea
firmei gustoase
Dupa atatea zeci de luni in care dau comenzi, n-am gasit
inca o salata pe care s-o declar ca excelenta, un restaurant care
sa livreze peste delicios la gratar, nu unul care sa pluteasca in
sosuri, o supa-crema care sa nu fie inecata de uleiuri, un meniu
variat, comoara pentru organism, cum scrie in cartile de
nutritie.
Citeste mai multe in editia tiparita a revistei
Ce se intampla,
Doctore?
Citeste si: The Flavours, arta culinara
urbana