Află cum se prepară cafeaua care taie pofta de dulce! Atenție, nu se fierbe, astfel încât vitaminele şi compuşii activi din ingredientul secret se păstrează în băutură!
Vrei să slăbeşti, dar te chinuie pofta de dulce? Mai mult decât atât, nu poţi renunţa la cafeaua zilnică, pentru că îţi dă energie să duci la bun sfârşit treburile la muncă? Află că nu trebuie să elimini din dietă aceste mici plăceri vinovate.
Cafeaua cu scorţişoară (un condiment cu numeroase efecte benefice) ar elimina nevoia de a mânca în exces dulciuri, ajutându-te astfel să slăbeşti mai rapid.
Mai mult, scorțișoara poate echilibra nivelul glucozei din sânge, scăzând totodată valorile colesterolului și ale trigliceridelor.
Află cum se prepară cafeaua cu scorţişoară!
În timp ce cofeina din cafea accelerează arderile, scorţişoara taie pofta de dulce, ţinându-te departe de gustările nesănătoase. Această băutură este, de fapt, un macerat la rece, care păstrează toate proprietăţile cafelei şi ale scorţişoarei. Prin fierbere, acestea sunt, în mare parte, anulate, motiv pentru care multe persoane preferă să consume cafeaua sub această formă.