Cum a slăbit tânăra din imagine, de la 152 kg la 57 kg, cu doar două luni înainte de nuntă

  • Publicat:
Cum a slăbit tânăra din imagine, de la 152 kg la 57 kg, cu doar două luni înainte de nuntă

O mamă obsedată de operații estetice făcute în Turcia și-a dezvăluit transformarea dramatică de la domnișoară de onoare supraponderală la mireasă cu dimensiuni ideale, dar corpul ei încă este criticat.

Lauren Evens, în vârstă de 31 de ani, din Chester, și-a petrecut majoritatea vieții luptând să-și controleze greutatea și adesea era descurajată din cauza asta. În cele din urmă, a decis să profite de operațiile ieftine de slăbire, deoarece se temea să nu fie „grasă la 30 de ani”. 

Totuși, acesta nu este singurul motiv care a alimentat pierderea extremă în greutate a lui Lauren, care a slăbit de la 152 kg la 57 kg în doar câteva luni. Femeia a decis să ia măsuri drastice după ce a văzut o poză cu ea ca domnișoară de onoare cu mărimea 26 la haine și nu a vrut să se chinuie să intre în propria rochie de mireasă. 

Așadar, Lauren a economisit 2.300 de lire pentru o operație de micșorare a stomacului – unde 80% din stomac este îndepărtat – și a zburat în Turcia pentru procedura „care i-a schimbat viața”. 

Lauren a declarat pentru Daily Star: „Aveam la haine mărimea 26 ca domnișoară de onoare, nu mă iubeam deloc, eram serios afectată mental și într-un loc întunecat. Și acum, rochia mea de mireasă este mărimea 10! Mi-au dat lacrimile nu doar pentru transformarea fizică, ci și pentru transformarea mentală. Viața mea s-a schimbat în bine.”

Cât a cheltuit femeia pe toate tratamentele făcute în Turcia

Lauren a cheltuit până acum 20.000 de lire pe tratamente în Turcia și urmează să călătorească înapoi acolo în noiembrie pentru a începe un tratament FIV cu viitoarea ei soție, Hannah.

Până acum, a avut opt tratamente diferite – inclusiv o operație de mărire a sânilor ratată și fațete dentare. Lauren și-a documentat călătoria pe Instagram și TikTok, unde a adunat un total de 60.000 de urmăritori.

Pe lângă faptul că este mamă cu normă întreagă pentru cei trei copii ai săi, Lauren s-a impus ca influencer care promovează operațiile care se pot face în Turcia.

Sursă foto: Instagram

CITEȘTE ȘI: Dieta prin care această femeie a slăbit 13 kilograme în 3 luni. Ce a mâncat în fiecare zi

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian