Cum să transformi un mic dejun cu avocado într-o masă bogată în proteine. Cu 3 ingrediente slăbești GARANTAT

Toastul simplu cu avocado nu oferă prea multe proteine de unul singur, oferind de obicei între patru și cinci grame, în funcție de tipul de pâine folosit.
  • Publicat:
Cum să transformi un mic dejun cu avocado într-o masă bogată în proteine. Cu 3 ingrediente slăbești GARANTAT
Cum să transformi un mic dejun cu avocado într-o masă bogată în proteine. Cu 3 ingrediente slăbești GARANTAT

Cu cât un mic dejun necesită mai puține vase de spălat și mai puțină muncă, cu atât este mai probabil să-l incluzi în dietă. Toastul cu avocado se potrivește acestei descrieri rapide și ușoare, dar există un mic obstacol care te împiedică să-l alegi întotdeauna: nu oferă exact satisfacția de care ai nevoie dimineața. 

Acest lucru are, cel mai probabil, legătură cu conținutul său de proteine, sau mai degrabă, lipsa acestora. La fel ca multe alte mic dejunuri populare, cum ar fi ovăzul, toastul simplu cu avocado nu oferă prea multe proteine de unul singur, oferind de obicei între patru și cinci grame, în funcție de tipul de pâine folosit. Și asta poate fi o problemă, deoarece proteinele sunt esențiale pentru a te simți sătul, precum și pentru a menține nivelurile de zahăr din sânge stabile pe parcursul zilei.

Treaba este că toastul cu avocado chiar este foarte ușor de făcut și este bogat în alți nutrienți importanți, cum ar fi grăsimile sănătoase și fibrele. Să-l completezi cu un ou prăjit pare o modalitate bună de a obține un plus de proteine, dar chiar și atunci am obține doar șase grame în plus și am cam încălca scopul de a nu avea vase murdare de spălat dimineața.

Din fericire, am dat peste această rețetă de la Nicole Addison, pe TikTok. Cu doar un ou fiert tare și o jumătate de cană de brânză cottage, ea a triplat instantant cantitatea de proteine din clasicul mic dejun.

@nourishedbynic COTTAGE CHEESE AVOCADO TOAST ✨⬇️ With 31g of protein (& about 10g of fiber) this has been my new breakfast go-to!! I go through phases with hard boiled eggs but this is a GAME CHANGER!! Just prep a few eggs for the week and you have an easy breakfast that takes less than 5 minutes to make All you need is: * ▢1 egg * ▢ 2 slices of bread * ▢ ½ an avocado * ▢ ½ cup cottage cheese Optional for additional flavour: * ▢ ⅛ teaspoon paprika * ▢ ⅛ teaspoon salt * ▢⅛ teaspoon black pepper * ▢1 teaspoon dijon mustard * ▢1 tablespoon sliced green onion * ▢Everything but the bagel seasoning * ▢ 1 tablespoon hemp seeds optional • • • #easybreakfast #healthybreakfast #healthyrecipe #mealprep #avocadotoast #highprotein #5minutemeal ♬ Charleston Twist – Red Prysock

Ea fierbe mai multe ouă, suficiente pentru o săptămână, astfel încât să fie gata de luat și folosit pentru această rețetă, dar poți cumpăra și ouăle deja fierte de la supermarket pentru a economisi și mai mult timp.

Mai apoi, tot ce trebuie să faci este să pui câteva felii de pâine în toaster, să amesteci cele trei ingrediente principale într-un bol (oul, brânza cottage și avocado) și să folosești muștar Dijon, pudră de chili și un pic de sare. 

Pentru ceva picant, lui Addison îi place să înlocuiască muștarul și pudra de chili cu sriracha și fulgi de ardei roșu. Sau dacă are chef de pizza la micul dejun, va acoperi totul cu un amestec de busuioc, oregano, mărar și pudră de usturoi sau usturoi deshidratat. Poți chiar să o faci dulce cu un pic de miere și scorțișoară, spune ea.

Foto: envato

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian