Elimina din 4 miscari durerea de spate!

Conduci o masina joasa care vibreaza, nu te poti desparti de tocuri, fumezi, porti un sutien stramt, adori antrenamentele istovitoare, dar nu apelezi la antrenor, esti insarcinata si nu faci sport. Daca te regasesti in una dintre aceste situatii, durerea
  • Publicat:
Elimina din 4 miscari durerea de spate!
Elimina din 4 miscari durerea de spate!

Patru din cinci persoane sufera din cauza posturii incorecte, iar durerea de spate este printre cele mai frecvente tipuri de durere. „In general, sunt mici in prima faza, se poate sa fie o usoara intindere, care pe parcurs devine o tendinita si ne limiteaza puterea de miscare. Se poate rezolva cu comprese, cu gheata, cu imobilitate si dupa aceea cu programe de recuperare recomandate de medic” spune Florin Constantin, antrenor de fitness la Miko Beauty Center. Si aparatele performante pot elimina cu success durerile de spate. Huberul este in topul tehnologiilor recomandate.

„Se adreseaza in primul rand celor care au probleme la coloana vertebrala, celor care fac sporturi, gen schi nautic, alpin, deci celor care au probleme cu dezechilibrele la trenul inferior.” Programul de recuperare incepe cu exercitii foarte usoare. Aparatul are o platforma care se roteste si se pozitioneaza in functie de inaltimea si de postura ta. Huber-ul te avertizeaza daca lucrezi incorect sau insuficient. Avantajele Huber-ului daca esti sanatoasa, dar ai dureri pasagere? Musculatura se tonifica si, dupa cateva exercitii, uiti sa mai stai inconvoiata. Coloana revine la normal dupa 2, 3 luni de gimnastica. Daca te numeri printre care au simtit pe pielea lor ce inseamna durerea de spate, nu uita sa incluzi in programul saptamanal de antrenament cateva exercitii pentru aceasta regiune a corpului. Daca muschii spatelui arata si functioneaza impecabil, si discurile coloanei vertebrale vor fi la fel de sanatoase.

 FLORIN CONSTANTIN, antrenor de fitness, Miko Beauty    Center                    
„Huber-ul este ceva revolutionar, pentru ca toate afectiunile se trateaza la verticala, ceea ce este mult mai comod. Huber-ul ne ajuta sa aranjam nivelul fluxului nervos de la creier in mod constant pe ambele membre, la picioare sau la maini. Este un aparat, in prima faza, foarte complex, dar dupa ce il descoperim, devine foarte placut, este ca un joc pe calculator. Si nu mai necesita o indrumare foarte de aproape.”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
14 zile spre trupul perfect
14 zile spre trupul perfect