Meniu de Dragobete cu care să îţi impresionezi jumătatea oferit de Paul Siserman

Paul Siserman, concurent MasterChef România, îţi propune pentru această zi specială un meniu cu totul şi cu totul deosebit. Ciocolata, ghimbirul, busuiocul şi ardeiul iute se regăsesc printre ingredientele de care vei avea nevoie pentru a realiza aceste reţete de Ziua Îndrăgostiţilor.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Meniu de Dragobete cu care să îţi impresionezi jumătatea oferit de Paul Siserman

Paul Siserman, concurent MasterChef România, îţi propune pentru această zi specială un meniu cu totul şi cu totul deosebit. 

Ciocolata, ghimbirul, busuiocul şi ardeiul iute se regăsesc printre ingredientele de care vei avea nevoie pentru a realiza aceste reţete de Ziua Îndrăgostiţilor.

Însă aceste alimente şi condimente nu sunt alese întâmplător, ci au un scop precis: acela de a (re)aprinde flacăra pasiunii prin efectul lor afrodiziac! Vezi aici care este topul celor mai afrodiziace alimente.

Salata capresse molecular

Jeleu de rosii
Jeleu de busuioc
Crema de mozzarella
Sare
Piper
Ulei de masline
300g mozzarela, 7 rosii,1 manunchi de busuioc, oregano, sare, piper.

VEZI CUM SE PREPARA AICI IN REŢETA

Supa crema de sparanghel cu creveti si crutoane de paine

Sparanghel
Creveti
Unt
Ceapa
Smantana dulce
Nucsoara
Zahar
Sare
Piper
300g sparanghel, 6 creveti,100g unt, 250ml smantana dulce  1 ceapa mare 2g nusoara 5 g zahar

VEZI CUM SE PREPARA AICI IN REŢETA

Piept de pui umplut cu busuioc,si chorizo in crusta de piper  & spanac cu sos de alune 

400g piept de pui
un manunchi busuioc verde
4 rosii uscate
150 g Chorizo
200g alune de padure
300g baby spanac
200 g de alune prajite
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 lingura de ghimbir ras, proaspat
1 lingura de ulei de gatit
1 conserva de lapte de cocos
2 linguri de sos de soia
3 linguri de chutney de mango
un varf de cutit de piper de ardei
sare si piper

VEZI  CUM SE PREPARA AICI IN REŢETA

Caviar de zmeura, mouse de ciocolata si spuma de mandarine

Tapioca   100g
Zmeura  50g
Ciocolata 220
Oua 2 albusuri
Frisca 250ml
Zahar 2 linguri
Gelatina 5g
mousse
200 g ciocolata topita
3 galbenusuri + 50 g zahar
550g frisca
40g de unt
10 g coaja de portocala
300g de mandarine

VEZI CUM SE PREPARA AICI IN REŢETA

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult