Paul Siserman, concurent MasterChef România, îţi propune pentru această zi specială un meniu cu totul şi cu totul deosebit.
Ciocolata, ghimbirul, busuiocul şi ardeiul iute se regăsesc printre ingredientele de care vei avea nevoie pentru a realiza aceste reţete de Ziua Îndrăgostiţilor.
Însă aceste alimente şi condimente nu sunt alese întâmplător, ci au un scop precis: acela de a (re)aprinde flacăra pasiunii prin efectul lor afrodiziac! Vezi aici care este topul celor mai afrodiziace alimente.
Jeleu de rosii
Jeleu de busuioc
Crema de mozzarella
Sare
Piper
Ulei de masline
300g mozzarela, 7 rosii,1 manunchi de busuioc, oregano, sare, piper.
VEZI CUM SE PREPARA AICI IN REŢETA
Sparanghel
Creveti
Unt
Ceapa
Smantana dulce
Nucsoara
Zahar
Sare
Piper
300g sparanghel, 6 creveti,100g unt, 250ml smantana dulce 1 ceapa mare 2g nusoara 5 g zahar
VEZI CUM SE PREPARA AICI IN REŢETA
400g piept de pui
un manunchi busuioc verde
4 rosii uscate
150 g Chorizo
200g alune de padure
300g baby spanac
200 g de alune prajite
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 lingura de ghimbir ras, proaspat
1 lingura de ulei de gatit
1 conserva de lapte de cocos
2 linguri de sos de soia
3 linguri de chutney de mango
un varf de cutit de piper de ardei
sare si piper
VEZI CUM SE PREPARA AICI IN REŢETA
Tapioca 100g
Zmeura 50g
Ciocolata 220
Oua 2 albusuri
Frisca 250ml
Zahar 2 linguri
Gelatina 5g
mousse
200 g ciocolata topita
3 galbenusuri + 50 g zahar
550g frisca
40g de unt
10 g coaja de portocala
300g de mandarine
VEZI CUM SE PREPARA AICI IN REŢETA