Sărbătorile Pascale se apropie cu repeziciune şi, cu siguranţă, fiecare dintre voi se gândeşte deja la delicatesele cu care să umple masa festivă.
De la o regiune la alta, tradiţiile de Paşte sunt diferite, iar felurile de mâncare pe măsură! Dacă în Maramureş este „faimos” mielul umplut şi pasca cu brânză şi stafide, în regiunile mai sudice drobul de miel este „vedeta”, iar clasica pască cu brânză poate deveni o pască cu…ciocolată!
Dacă nu te-ai hotărât încă cu ce să-ţi surprinzi invitaţii, iată ideile noastre pentru meniul de Paşte! Fie că alegi o reţetă simplă de cozonac, o ciorbă de miel delicioasă sau un drob din legume, reţetele acestea vor transforma, cu siguranţă, orice masă de Paşte într-una cu adevărat delicioasă!
Drob de miel – reţetă, condimente, calorii…curiozităţi
Ciorbă de miel cu leuştean şi ceapă verde
Învaţă să găteşti coaste de miel de la Chef Jakob Hausmann!
4 reţete delicioase de friptura de miel
Pască cu brânză dulce şi stafide
Pască tradiţională cu brânză de vaci