Motivul pentru care Mihaela Bilic nu recomandă consumul de pepene roșu fără sâmburi: Dezvăluirile nutriționistului vedetelor

Mihaela Bilic nu recomandă consumul de pepene roșu fără sâmburi, argumentând că lipsa semințelor negre afectează autenticitatea și experiența naturală a consumului
  • Publicat:
Motivul pentru care Mihaela Bilic nu recomandă consumul de pepene roșu fără sâmburi: Dezvăluirile nutriționistului vedetelor
Motivul pentru care Mihaela Bilic nu recomandă consumul de pepene roșu

Mihaela Bilic a stârnit recent noi controverse prin poziția sa fermă împotriva consumului de pepene roșu fără sâmburi. Într-o postare pe rețelele de socializare, Mihaela Bilic a explicat de ce nu îi sfătuiește pe oameni să cumpere această variantă a fructului, dezvăluind motivele sale.

Pepene roșu fără sâmburi – de ce să te ferești de el

Mihaela Bilic a recunoscut că pepenele roșu fără sâmburi este mai dulce și mai răcoritor decât cel clasic. Ea a subliniat că acest aspect nu compensează lipsa contrastului dintre pulpa roșie și semințele negre, element esențial pentru ea în savurarea fructului. Nutriționistul a declarat că simplificarea excesivă a alimentelor, prin îndepărtarea semințelor sau a oaselor, duce la o experiență alimentară incompletă și nenaturală.

Medicul a criticat tendința contemporană a consumatorilor de a prefera alimentele procesate și modificate pentru comoditate, afirmând că acest lucru contribuie la un regim alimentar nesănătos, cu un conținut caloric mai ridicat.

„Nici pepenele nu mai e ce-a fost. Știam că există pepeni cu mai puțini sâmburi, dar nu știam că există pepene fără sâmburi. Și culmea, în loc să fiu încântată, am fost dezamăgită!” a scris ea.

Apel pentru alimentele naturale

Mihaela Bilic și-a exprimat dorința de a păstra autenticitatea alimentelor, subliniind că preferă mâncarea în forma ei naturală, așa cum a fost creată de natură. Ea a concluzionat că va continua să cumpere pepeni tradiționali, cu semințe. Vedeta va face acest lucru pentru a nu pierde esența autentică a fructului și pentru a evita modificările genetice și conținutul caloric ridicat al produselor prea procesate.

Postarea Mihaelei Bilic a generat un val de comentarii pe rețelele de socializare. În timp ce unii internauți îi împărtășesc viziunea și nu ar renunța la pepenii cu semințe, alții consideră că adaptarea la noile variante este inevitabilă și binevenită în contextul vieții moderne.

Sursă – Facebook Mihaela Bilic

Sursă foto – sonyakamoz / Envato

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian