Rețeta de zacuscă a lui Radu Anton Roman. Trucul pe care ar trebui să îl știe orice gospodină, ca să iasă extrem de gustoasă

  • Publicat:
Rețeta de zacuscă a lui Radu Anton Roman. Trucul pe care ar trebui să îl știe orice gospodină, ca să iasă extrem de gustoasă

Rețeta de zacuscă a lui Radu Anton Roman. Toamna este anotimpul când gospodinele pregătesc cămara pentru iarnă. Pentru că avem fructe și legume din belșug, este bine să le consumăm, atât în starea lor naturală, dar și conservate. Zacusca este unul dintre preparatele cele mai apreciate de români.

Rețeta de zacuscă a lui Radu Anton Roman. În copilărie şi tinereţe, jurnalistul visa să devină scriitor „clasic“. Astăzi, lumea şi-l aminteşte ca omul care, duminică de duminică, te făcea să salivezi în faţa televizorului. Cutreiera țara și ne învăța și pe noi cum să gătim bine, românește.

 

Rețeta de zacuscă a lui Radu Anton Roman

 

Zacusca este un preparat extrem de îndrăgit în bucătăria românească. În cartea sa ”Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuștei. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie, dar și care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi. Vezi aici

Urmărește CSID.ro pe Google News