Toamna este anotimpul dovlecilor, iar unul dintre preparatele preferate ale românilor din acest sezon este plăcinta cu dovleac. Astăzi, îți prezentăm o rețetă simplă și delicioasă de plăcintă cu dovleac pe care bunicile din Moldova o pregătesc în această perioadă.
Rețete de toamnă! Cum să prepari cea mai bună plăcintă cu dovleac. Nu ai nevoie de abilități culinare excepționale pentru a pregăti această rețetă, tot ce trebuie să faci este să urmezi indicațiile de mai jos, iar la final vei obține cea mai gustoasă plăcintă cu dovleac pe care ai făcut-o și ai mâncat-o vreodată.
Pune plăcințelele cu dovleac la cuptorul preîncălzit la o temperatură de 180 de grade Celsius, pentru o jumătate de oră sau chiar 40 de minute, iar când sunt gata, presară deasupra lor zahăr pudră. Dar până ajungi în acest punct, vezi AICI care sunt ingredientele de care ai nevoie și care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi.