Sushi & Sashimi Boat – Contine California maki (rulou de orez si alga de mare cu avocado si crabstick), sashimi (ton si somon), sushi (ton, somon, crevete), omleta japoneza (maguro), shake, ebi si tamago.
Se servesc impreuna cu mustar verde japonez (wasabi), ghimbir murat (pickled ginger) si sos de soia. Sushi si sashimi sunt dieta perfecta intrucat combinatia de peste crud cu orez simplu produce satietate si satisface gusturile rafinate. Orezul fiert are un continut bogat de amidon, un suport energetic pretios pentru creier si muschi.
Vegetable Maki – Exclusiv vegetarian, contine rulou de orez si alga de mare cu ardei gras verde, galben si rosu. Se servesc impreuna cu mustar verde japonez (wasabi), ghimbir murat si sos de soia. Wasabi, radacina de telina extrem de concentrata, stimuleaza digestia si vine cu un aport important de substante antiageing.
Samurai Special – Contine coada de homar canadian si file mignon, legume Hibachi si salata à la Benihana cu sos de ghimbir proaspat. Consumul de ceai verde pe tot parcursul mesei este foarte benefic datorita continutului de antioxidanti puternici. Temperatura crescuta usureaza digestia si grabeste eliminarea grasimilor.
Fotografii realizate de DRAGOS CRISTESCU
Multumim Restaurantului BENIHANA, Hotel Howard Johnson
Aceste delicatese au fost pregatite de catre bucatarii filipinezi Aldrin Luna – Teppanyaki Chef si Joseph Santos – Sushi Chef