Transformarea uimitoare a unei femei din Australia. Cu aceste trucuri simple, ea a slăbit 47 de kilograme!

Samantha Abreu, o asistentă medicală din Melbourne, Australia, a reușit să slăbească 47 kilograme, adoptând câteva schimbări simple în rutina sa de zi cu zi.
  • Publicat:

Samantha Abreu, o asistentă medicală în vârstă de 25 de ani din Melbourne, Australia, a împărtășit recent cum a reușit să slăbească 47 kilograme printr-o schimbare simplă în dieta sa și prin introducerea unei activități fizice în rutina zilnică. Povestea ei este una de inspirație pentru mulți, demonstrând că transformările semnificative pot fi realizate prin pași mici, dar consistenți.

Primii pași spre schimbare

La un moment dat, Samantha cântărea 113 kg. Nemulțumită de aspectul ei fizic și dorind o schimbare, a decis să își reevalueze stilul de viață.

„În copilărie, nu-mi plăcea să fac mișcare. Plângeam dacă trebuia să mergem la plimbare.”, a spus ea.

În plus, Samantha se confrunta cu episoade de mâncat compulsiv, comandând adesea mâncare de tip fast food, în secret.

Schimbările care au dus la pierderea de kilograme

Pandemia de COVID-19 a fost un punct de cotitură pentru Samantha. A început să îmbrățișeze plimbările zilnice, atingând obiectivul de 10.000 de pași pe zi.

„După ce am început să merg zilnic, totul s-a schimbat,” a mărturisit ea. Pentru prima dată, a descoperit că exercițiile fizice sunt o „binecuvântare” pentru mintea și corpul ei.

Pe lângă mișcare, Samantha a făcut și mici ajustări în dieta sa. Nu a apelat la antrenori personali sau la diete stricte. În trecut, micul ei dejun consta în cereale sau pâine prăjită. Prânzul era un sandwich sau resturi de la cină din seara trecută, iar cina era de obicei o friptură. Gustările erau adesea cereale, pâine prăjită sau mâncare fast food.

Ce a consumat zilnic

Acum, micul ei dejun include ovăz cu fructe, prânzul este reprezentat de paste grecești cu pui, iar cina la cină mănâncă pizza cu pui.

„Nu mi-am schimbat dieta foarte mult, doar mănânc mai puțin acum. Acum văd mâncarea ca pe un combustibil.” a mărturisit ea.

În decursul unui an, Samantha a reușit să piardă 47 kg, scăzând de la mărimea 22/24 la mărimea 8. Acum, ea împărtășește experiența și sfaturile sale pe TikTok, unde povestea ei a inspirat mulți alți oameni.

„E minunat să mă simt mai puternică. Sper ca alții să se regăsească în povestea mea și să realizeze că pot începe să implementeze schimbări treptat – asta este tot ce îmi doresc.”, a adaugat tânăra.

Sursă – https://www.msn.com/en-us/health/other/i-made-an-easy-change-to-my-diet-and-did-one-simple-exercise-and-lost-104-lbs/ar-BB1jLnVP?ocid=winp1taskbar&cvid=33278cb3871a4ecbbcfd0c03e49749c7&ei=14

Sursă foto – Liami / Shutterstock/ instagram Samantha Abreu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc