Călătoriile sunt un prilej bun pentru inspiraţie culinară şi stil de viaţă. Mereu m-am întrebat ce se mănâncă atunci când mergi într-un spa de lux. Ei bine, fiecare are opţiunea să aleagă ce programe de nutriţie doreşte sau i se potrivesc. Nu toată lumea consumă shake-uri şi fulgi de tărâţe şi două cireşe într-o zi şi nici toată lumea consumă fructe minune din jungla amazoniană.
Din contră, micul dejun poate fi o masă întinsă cu fel şi fel de bunătăţi ”pământene” din care tu alegi. Clienţii primesc sugestii şi pentru acasă, inclusiv reţete. Aşadar, am selectat 4 reţete ideale pentru începerea în forţă a unei noi zi din meniul unui spa medical de 5 stele pentru o săptămână de 5 stele.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Reţeta se poate pregăti şi cu o noapte înainte de a fi consumată, dar şi pe loc. Ingredientele se mixează într-un blender
Ingrediente:
Mod de preparare:
Avocado se mărunţeşte, iar ceapa roşie se curăţă şi se taie foarte fin. Acestea se amestecă cu roşia şi corinadru tăiate fin de asemenea. Se asezonează cu ulei de măsline, sare, piper iar la sfârşit se adaugă sucul de lime.
Guacamole se poate consuma alături de ardei gras, roşii, dovlecei gratinaţi etc.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Banana curăţată se pasează manual într-un bol alături de fulgii de ovăz şi de ou. Se amestecă bine. Se pun pe foc într-o tigaie antiaderentă şi se întorc pe ambele părţi. Se pot servi călduţe dar şi reci.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ciupercilor li se dă înlătură coaja. Din albuş, parmezan ras şi condimente se preapară o omletă care va umple ciupercile. Se vor pune la cuptor într-o tavă tapetată cu hârtie de copt la foc mediu, până când devin aurii.