Ingrediente pentru 10 porţii:
1 kg bulgur
5 cepe medii
0.5 kg ciuperci brune
400 grame bulion
20 g turmeric
Sare
Ulei
Mod de preparare:
Aceasta reţetă a fost gătită în cadrul evenimentului de cooking caritabil organizat la Palatul Elisabeta de Electrolux şi A.S.R. Principesa Margareta, cu sprijinul a patru bloggeri. Asistaţi de A.S.R. Principesa Margareta, aceştia au pregătit mâncăruri pentru bătrânii singuri, beneficiari ai programului „Niciodată Singur”, derulat de Fundaţia Principesa Margareta a României (www.fpmr.ro).
Cei patru bloggeri participanţi au fost Ariel Constantinof (www.arielu.ro), Cătălina Zaharescu-Tiensuu (www.kissthecook.ro), Andreea Pietroşel (www.pietricel.ro) şi Cristina Tohănean (www.cookubau.ro). Pentru a participa la acest cooking, ei au luat parte la o competiţie culinară, în care şi-au demonstrat măiestria în bucătărie, pregătind o masă de sărbătoare pentru bătrânii singuri.