Ciuperci marinate cu avocado

Ingrediente: 200 g de ciuperci, o ceaşcă de oţet balsamic, o lingură de zeamă de lămâie, o lingură de praf de usturoi, o ceapă verde tăiată mărunt, 4 jumătăţi de avocado, o jumătate de ceaşcă de bucăţele de feta.
  • Publicat:
Ciuperci marinate cu avocado

Ingrediente: 200 g de ciuperci, o ceaşcă de oţet balsamic, o lingură de zeamă de lămâie, o lingură de praf de usturoi, o ceapă verde tăiată mărunt, 4 jumătăţi de avocado, o jumătate de ceaşcă de bucăţele de feta.

Mod de preparare: curăţaţi ciupercile şi puneţi-le întregi la marinat 30 de minute în oţetul balsamic. Amestecaţi apoi zeama de lămâie, usturoiul, ceapa şi avocado. Adăugaţi compoziţia peste ciuperci şi presăraţi deasupra brînză feta.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandări: