Am testat o variantă inedită a acestui preparat care se combină de obicei cu puţin griş sau miez de pâine. Am fost seduşi de gustul salatei de icre cu nucă de cocos. Da, nu este deloc ciudat să faci această combinaţie. În Maldive de exemplu, ţară în care se consumă mult peşte, dar şi multă nucă de cocos găseşti des preparate super delicioase care le includ. De la peşte la icre până la cocos nu a fost decât un pas deci.
Sfatul nostru este să pregătiţi o mică cantitate de salată şi să vă bucuraţi tot timpul de alimente proaspete.
Ingrediente pentru 2 porţii
Mod de preparare
Icrele se freacă energic cu ulei în sensul acelor de ceasornic. Uleiul se adaugă câte puţin, câte puţin. Pe măsură ce cele două se leagă, se adaugă în ploaie nucă de cocos amestecându-se mereu. Consistenţa trebuie să fie exact ca la salata de icre la care se adaugă griş sau miez de pâine. După gust, adăugaţi şi zeama de lămâie. În mod normal, nu necesită sare suplimentar. Se consumă pe o felie de pâine, crakers sau pe o felie de ardei gras. Poftă bună!