Ingrediente: 2 lingurite de unt; 3 cepe dulci medii, taiate julien; 3 cesti de orez fiert in supa din 3 Knorr Cub Gaina; ¾ ceasca branza parmezan; 3 oua; 2 cesti cascaval afumat dat pe razatoare; ¾ ceasca nuci pecan maruntite
Mod de preparare: Se preincalzeste cuptorul la 200° C. Intre timp, untul se pune intr-o cratita la foc mediu pana se topeste, apoi se adauga ceapa si se lasa pana cand capata o culoare maronie (se amesteca din cand in cand).
Alaturi, intr-un castron, se amesteca orezul in supa preparata ca baza din 3 Knorr Cub Gaina cu ouale si branza parmezan, iar dupa ce compozitia s-a omogenizat se asaza intr-o forma de tarta, se preseaza bine, deasupra se intinde ceapa caramelizata, apoi cascavalul afumat ras si nucile maruntite.
Se introduce in cuptor si se tine 12-15 minute, pana cand nucile devin aramii.