Rețeta medicament de vin fiert. Ce ingredient trebuie să pui să scapi de inflamații

Am găsit pentru voi rețeta medicament de vin fiert, care te ajută să scapi de inflamațiile din organism.
  • Publicat:
Rețeta medicament de vin fiert. Ce ingredient trebuie să pui să scapi de inflamații
Rețeta medicament de vin fiert. Ce ingredient trebuie să pui să scapi de inflamații

Vinul fiert este o băutură preparată de obicei prin amestecarea vinului roșu cu o varietate de condimente pentru fiert. Adesea, poate include și stafide. Se servește de obicei cald sau fierbinte și, deși în mod obișnuit conține alcool, există și versiuni fără alcool pe care le puteți prepara. Am găsit pentru voi rețeta medicament de vin fiert, care te ajută să scapi de inflamațiile din organism.

Vinul fiert are un gust distinct comparativ cu vinul normal sau chiar cu sangria. Acest lucru se datorează varietății de condimente folosite, care pot include:

  • Cuișoare întregi
  • Bețișoare de scorțișoară
  • Nucșoară
  • Anason stelat

Unii oameni preferă să adauge și alte tipuri de alcool, cum ar fi brandy sau cidru, atunci când prepară vinul fiert.

Cum ajută rețeta de vin fiert la reducerea inflamației

Pe lângă faptul că este o băutură caldă incredibil de gustoasă, această rețetă este grozavă și pentru ameliorarea inflamației din organism. Iată două moduri prin care acest vin fiert ajută la reducerea inflamației, datorită a două ingrediente-cheie:

  • Scorțișoara: Scorțișoara a fost folosită atât ca și condiment, cât și ca medicament tradițional pe bază de plante de secole, datorită proprietăților sale antioxidante și antiinflamatoare puternice. Studiile au arătat că joacă un rol important în reducerea inflamației cronice și poate chiar ajuta la protecția împotriva anumitor tipuri de cancer.
  • Cuișoarele: Cuișoarele întregi lucrează împreună cu bețișoarele de scorțișoară pentru a oferi și mai mulți compuși antiinflamatori. Studiile au arătat că consumul zilnic de condimente precum cuișoarele, ghimbirul și turmericul poate fi eficient în ameliorarea inflamației cronice.

Mod de preparare a vinului fiert

  1. Combinarea ingredientelor. Adaugă vinul roșu, cuișoarele întregi, bețișoarele de scorțișoară și feliile de portocală într-o cratiță. Feliile de portocală sunt esențiale, adăugând o aromă specială băuturii.
  2. Fierbere lentă. Lasă amestecul să fiarbă la foc mic timp de 20-25 de minute. Asigură-te că folosești foc mic pentru a evita arderea ingredientelor.
  3. Servire. Toarnă amestecul într-un pahar și servește-l cald.

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandări: