Rețeta brioșe cu ovăz și mere: o gustare sănătoasă și simplă pe care o vei iubi!
Încălzește cuptorul la 190°C. Tapetează o tavă de brioșe cu 12 bucăți de hârtie de copt speciale și pulverizează-le ușor cu spray cu ulei de gătit.
Pune 1 cană de ovăz într-un robot sau într-un blender și procesează-l până devine foarte fin (ar trebui să semene cu făina măcinată grosolan). Răstoarnă într-un castron mare. Amestecă și nucșoară, scorțișoară, sare și praf de copt. Adaugă jumătate din nucile pecan.
Într-un bol mediu, amestecă uleiul și mierea, apoi adaugă ouăle, vanilia și laptele de migdale. Adaugă ingredientele umede peste cele uscate și amestecă pentru a le combina, apoi adaugă merele și restul de 11⁄2 căni de ovăz.
Distribuie aluatul în fiecare formă și presară pe ele restul de nuci pecan. Coace până când suprafața nu mai este lucioasă, adică, timp de 20 până la 25 de minute.
Foto: Shutterstock