Mariana Murariu, chef bucatar, a dezvaluit care sunt secretele unui cozonac gustos, pufos si aromat, numai bun de pus pe masa de Crăciun.
Mariana Murariu, chef bucatar, spune cum să faci ca să ai cei mai gustoşi cozonaci pe masa de Crăciun.
“De sarbatori, fac 400 – 500 de cozonaci in doua zile. Ador bucataria. Si cand sunt suparata, eu intru in bucatarie si uit de toate necazurile. Tot ce am invatat eu acum 30 de ani nu mai este valabil astazi. De aceea trebuie sa invat tot timpul, sa fiu in ritm cu cerintele clientilor. Asa este in bucatarie: apare tot timpul ceva nou”, a spus Mariana Muraru, supranumita de colegi “Regina cozonacilor”.
Astfel, bucătăreasa a ținut să le dezvăluie gospodinelor rețeta ei, pentru a face cât mai mulți oameni fericiți cu preparatul cu care ea a devenit celebră. Vezi AICI care sunt lucrurile pe care trebuie să le respecți cu sfințenie. Poftă bună!