Castraveți în saramură, rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul care îi păstrează tari

Castraveți în saramură, rețeta lui Radu Anton Roman. În această perioadă, gospodinele pregătesc murături de tot felul. Dacă sunt respectate toate recomandările, rezultatul va fi unul foarte bun. Potrivit renumitului gastronom, un “ingredient secret” ajută la acrirea castraveților.
  • Publicat:
Castraveți în saramură, rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul care îi păstrează tari
Castraveți în saramură, rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul care îi păstrează tari

Castraveți în saramură, rețeta lui Radu Anton Roman. În această perioadă, gospodinele pregătesc murături de tot felul. Dacă sunt respectate toate recomandările, rezultatul va fi unul foarte bun. Potrivit renumitului gastronom, un “ingredient secret” ajută la acrirea castraveților.

Castraveți în saramură, rețeta lui Radu Anton Roman. În cartea sa, “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti”, regretatul gastronom a explicat rețeta, fiind important să folosești castraveți mici, tari și lucioși pentru această rețetă.

Vezi AICI care sunt ingredientele de care ai nevoie și rețeta pas cu pas. 

Castraveți în saramură, rețeta lui Radu Anton Roman

“Principala condiţie a valahului ce pune murături şi vara: prospeţimea! Deci, să fie castraveţii tari, mici, lucioşi, să respire sănătate şi tinereţe”, a explicat Radu Anton Roman.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandări: