Pofta de dulce nu trebuie să-ți strice planurile de slăbire: prepară acest sorbet de căpșuni fără zahăr, fără regrete! Profită de sezon și bucură-te de un desert delicios și răcoritor, care nu-ți amenință silueta. În loc de căpșuni poți folosi oricare alte fructe de pădure de sezon: zmeură, mure sau afine.
Află mai jos cât de ușor se prepară sorbetul de căpșuni!
Spală bine căpșunile și îndepărtează-le codițele. Taie-le în jumătăți și pune-le într-o pungă la congelator, pentru câteva ore.
Scoate căpșunile congelate și pune-le în blender. Mixează pentru un minut, apoi adaugă restul ingredientelor și continuă să mixezi până se omogenizează compoziția.
Transferă compoziția într-un recipient, acoperă cu capac și lasă la congelator 1-2 ore.
Scoate recipientul cu sorbet și lasă-l la temperatura camerei 10-15 minute înainte de a savura deliciosul desert de vară.
În video de mai jos poți urmări 5 rețete de sorbet cu fructe de sezon.
Sursă rețetă: thesugarfreediva.com